РЕПЕР Далибор Андонов (46), јавности познатији као Гру, погинуо је данас око 15 часова на Дунаву, у Земуну, када је током вожње кајта ударио о воду. Он је био се пријатељима, који су га одмах извукли из реке. Међутим, како они кажу, није још познато да ли је смрт наступила од силовитог пада у воду или од ударца у даску којом је популарни певач управљао.


Како су очевици трагедије испричали за "Новости", тело репера до Наутичког клуба "Земун" довезли су пријатељи чамцем, и одмах покушали да га спасу. Према незваничним информацијама, док се возио на кајту, наишао је јак удар ветра, који га је одбацио. Он је покушао да се окрене неколико пута и врати кајт под контролу, али је нагло пао у воду.


- Гру је био на вожњи са три друга, која су га пратила чамцем док је летео, они су га и извукли из воде. Не знамо где је настрадао, али су га изнели код Наутичког клуба, јер ту једино може да пристане Хитна помоћ - причају сведоци несреће. - Када се трагедија догодила, људи са чамца су дозивали помоћ, па су са сплавова одмах позвани лекари. Нажалост, када су дошли, могли су само да констатују смрт певача.

Из Наутичког клуба "Земун" тврде да се несрећа није догодила код њих, већ да је несрећни човек ту извађен из воде.


ПРОЧИТАЈТЕ И:Репер био плав у лицу, погинуо је на месту!

- Немили догађај се није догодио код нас. Он је само ту извучен са чамцима, где је и дошла Хитна помоћ. Он је вероватно имао пратиоце, своје пријатеље на чамцу, они су га негде на води покупили и у том моменту је почела олуја - потврдили су из Наутичког клуба "Земун".


ПРОЧИТАЈТЕ И:ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ: Груово тело пријатељи извукли из воде након погибије

Гру је у параглајдингу и кајтингу био веома искусан и готово читаву летњу сезону проводио на Ади Бојани, док је често боравио и на Земунском кеју.


Погибија познатог репера Груа потресла је Србију, а нарочито црно-белу фамилију. Познато је да је Гру био велики навијач Партизана, био је редован и на фудбалским и кошаркашким утакмицама, тренирао је ватерполо, а поред тога су му велика љубав били кошарка, скијање, сноуборд и други екстремни спортови.


СТРАСТ Гру поред музике волео и спортове


Својевремено је пред Партизанов одлазак на кошаркашки фајнал фор Евролиге снимио са групом МВП и велики хит "Само Партизан", који је и даље међу омиљенима међу навијачима.

НЕСРЕЋА Груови пријатељи односе његову опрему


УВИЂАЈ Полиција истражује узроке несреће


Фото beogradnocu.com