Анђелији Живковић из Беркова лопови однели све из куће

Бета

недеља, 08. 09. 2019. у 09:55

Анђелији Живковић из Беркова лопови однели све из куће

Илустрација/Фото: А. Стевановић

Кућа Анђелије Живковић из Беркова код Клине обијена је, а лопови су осим техничких ствари однели и готово сво покућство
Кућа Анђелије Живковић из Беркова код Клине обијена је, а лопови су осим техничких ствари однели и готово сво покућство, објавио је портал Косовоонлајн.


Власница обијене куће крађу је 5. септембра прво пријавила Канцеларији за заједнице и повратак у Општини Клина, а потом и косовској полицији.Како је за портал потврдила шефица Канцеларије за заједнице и повратак у општини Клина, Силвија Рашковић, лопови су из куће повратнице Анђелије Живковић однели фрижидер, електрични шпорет, веш машину, усисивач, посуђе и део намештаја.


"У кући су направили преметачину и малтене све што је могло да се изнесе кроз балконска врата они су изнели из куће. Ми смо случај пријавили и полиција је по пријави изашла на терен, обавила увиђај и записник", рекла је Рашковић.


Прочитајте још: Опљачкана породица Вулићевић у Видању код Клине


Она је додала да је Анђелија Живковић, која у Берково долази повремено, у четвртак ујутру видно узнемирена дошла у Канцеларију за заједнице и повратак и пријавила крађу.


Анђелија Живковић се 2005. године вратила у Берково, а у том повратничком селу надомак Клине данас живи нешто више од двадесеторо Срба.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)