ПОВРЕЂЕН ВОЗАЧ ИЗ СЈЕНИЦЕ: Удес на Ибарској магистрали код Краљева

Г.Ћ.

четвртак, 22. 08. 2019. у 22:01

ПОВРЕЂЕН ВОЗАЧ ИЗ СЈЕНИЦЕ: Удес на Ибарској магистрали код Краљева

Фото: Г.Шљивић

Како сазнајемо, повређени мушкарац је раније током дана својим аутомобилом слетео са пута недалеко од места овог удеса и прошао без повреда
КРАЉЕВО – У саобраћајном удесу који се под још неразјашњеним околностима догодио у четвртак увече, око 20.30, у насељу Адрани на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Прељина, тешко је повређен мушкарац са подручја Сјенице.


Према незваничним информацијама, на њега је, док је ишао пешице, налетео комби косовскомитровачке регистрације који се кретао из правца Прељине према Краљеву. Због веома тешких повреда, мушкарац је хитно санитетским возилом пребачен у Здравствени центар „Студеница“ у Краљеву.

Како сазнајемо, повређени мушкарац је раније током дана својим аутомобилом слетео са пута недалеко од места овог удеса и прошао без повреда. Када је, међутим, стигло возило шлеп службе он је пешице прешао коловоз на супротну страну и том приликом на њега је налетео комби.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СТРАШАН УДЕС КОД ТРСТЕНИКА: Чеони судар два аутомобила, има жртава


Због удеса и увиђаја саобраћај је краткотрајно био у потпуном прекиду, а потом се једно време одвијао наизменично једном коловозном траком.


Фото: Г.Шљивић

Фото: Г.Шљивић

Фото: Г.Шљивић


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)