Пред тужиоцем због узнемиравања

В. Н.

четвртак, 08. 08. 2019. у 07:00

Пред тужиоцем због узнемиравања

Н. A. је снимила камера како прати мајку и дете

Покренуте предистражне радње због сумње да је угрожавао сигурност Марије Андрић, невенчане супруге рођеног брата министра финансија Синише Малог и њихове шестомесечне ћеркице Уне
Идентификована је особа против које је Прво основно тужилаштво у Београду покренуло предистражне радње због сумње да је угрожавала сигурност Марије Андрић, невенчане супруге Предрага Малог, рођеног брата министра финансија Синише Малог, и њихове шестомесечне ћеркице Уне.

Како сазнајемо, реч је о човеку са иницијалима Н. А. Он је, како сазнајемо, саслушан пред тужиоцем. Више детаља Прво тужилаштво у среду, 7. августа није хтело да саопшти. Иначе, за информације о овом мушкарцу директор полиције Владимир Ребић је расписао и новчану награду од 500.000 динара. Објављена је и његова фотографија и за њим је расписана потрага.

Прочитајте још - СИНИША МАЛИ О ОПТУЖБАМА: Ударили су и на моју породицу

Према незваничним информацијама, у тужилаштву су изјаве дали Андрићева, али и још неколико сведока.

Иначе, како је било објављено у медијима, Андрићеву и њену бебу данима су пратили непознати људи, пресретали је и питали да ли је то њено дете. У страху за свој и живот шестомесечне Уне, она је праћење и узнемиравање пријавила полицији. Реаговало је и Прво основно тужилаштво, које је дало налог полицији да започне предистражне радње и утврди ко је мушкарац који је пратио Андрићеву и из којих побуда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Rista Glista

09.08.2019. 10:12

Sad će botovi da krenu "Pravda za Unu", "Sudite nasilniku", "Bravo za policiju" itd