Дечак (12) силован, па убијен, полиција ухапсила злочинца!

Новости Онлине

среда, 17. 07. 2019. у 14:55

Дечак (12) силован, па убијен, полиција ухапсила злочинца!

Илустрација Фото: И. Радуловић

С.О. (20) ухапшен је у Косову Пољу због сумње да је више пута силовао, а затим убио дванаестогодишњег дечака ромске националности
С.О. (20) ухапшен је у Косову Пољу због сумње да је више пута силовао, а затим убио дванаестогодишњег дечака ромске националности чије је тело пронађено на путу у близини малолетникове куће.

Тело је понађено пре недељу дана, али се у првом тренутку није знало шта се догодило. На глави дечака биле су повреде које су указивале да је дечак преминуо од ударца.

- Није било познато да ли је ударен аутомобилом или је пао са неког објекта или приколице која је пролазила том улицом. Постојала је и могућност да га је неко ударио тупим предметом по глави - наводи извор из Косовске полиције.

Током обдукције утврђено је да је малишан силован и да је након тога усмрћен. Мајка убијеног дечака је полицији тада рекла да јој се син раније жалио да га један старији мушкарац узнемирава и да му упућује погрдне речи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - МОНСТРУОЗНО: Силовао дечака (13), па га убио каменом!

- Управо то је полицију довело до осумњиченог којем је, због сумње да је извршио тешко убиство - одређен притвор до 30 дана, навела је полиција.

Према незваничним сазнањима, С.О се на саслушању бранио ћутањем.Аутор: Информер

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Dačo

17.07.2019. 15:42

doživotno da mu rade to što je učinio, smrt je za takve i još neke slučajeve olakšavajuća okolnost,zapamtite to

IKA

17.07.2019. 18:07

@Milos - Ima dvadeset godina, stoji u članku. Dakle ne spada u kategoriju punoletnih već mladje punoletnih lica (osobe izmedju 18. i 21. godine), zbog čega ne može da mu se objavi puno ime, niti može biti osudjen na kaznu iznad 10 godina zatvora, ma šta učinio. A i takvu kaznu ne služi u klasičnom KPZ-u, već u specijalizovanoj ustanovi. U svakom slučaju užasan zločin.

Партизан па Бог

17.07.2019. 15:52

Ime i Prezime taj koji ucinio to delo je punoletan zato nema razloga da se koriste inicijali . Tog degenera treba osuditi na dozivotnu.

драгана

18.07.2019. 16:01

Ovakve treba čipovati,kao goveda,i da su doživotno na GPS-u policije,ako ikada izađu iz zatvora.Ne znam zašto uvredih životinje.