НОВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У КЊАЖЕВЦУ: После свађе, осумњичени узео пушку и почео да пуца - убио зета и унука, двоје ранио!

Новости онлине

недеља, 14. 07. 2019. у 22:50

НОВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У КЊАЖЕВЦУ: После свађе, осумњичени узео пушку и почео да пуца - убио зета и унука, двоје ранио!

Место злочина Фото Љ. Трифуновић

Полиција је ухапсила Ненада Р. (63) који је вечерас око 20 сати у дворишту породичне куће у Књажевцу хицима из пушке убио две особе, а две тешко ранио и потом побегао са лица места, сазнају "Новости"
Полиција је ухапсила Ненада Р. (63) који је вечерас око 20 сати у дворишту породичне куће у Књажевцу хицима из пушке убио две особе, а две тешко ранио и потом побегао са лица места, сазнају "Новости".

Од задобијених повреда у дворишту породичне куће одмах је преминуо Јастреб Асановић (38), док је Иван Ронић (19) подлегао повредама у књажевачкој болници.

Убијени су иначе, како сазнајемо, зет и унук осумњиченог, док су Романа (20) и Б.Р. (15) који су са тешким повредама превезени у болницу, његова снаја и унук.


Како незванично сазнајемо, злочину је претходила свађа између Ивана Р. и његовог брата од стрица К.Р. ког је Иван претукао, после чега се К. Р. пожалио деди Ненаду, који је потом узео пушку и отпочео крвави пир.

Ненад Р. је након крвавог пира бацио пушку у двориште и побегао у непознатом правцу, али га је полиција убрзо ухапсила.

Убијени Јастреб Асановић
Убијени Иван РонићКако сазнајемо, у тој породоци до сада није било пријава за насиље, а крвавом злочину претходила је породична свађа.

Полиција, по налогу тужиоца, обавља увиђај на лицу места.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације