Неготин: Негира злочин, захтева вештачење

Љ. Т.

понедељак, 01. 07. 2019. у 07:10

Неготин: Негира злочин, захтева вештачење

Осумњичени Д. С. (34) / Стриц дечака од 13 година показује место где је малишан силован

Н. С. (20), из околине Кладова, који је почетком новембра прошле године признао да је силовао дечака из суседства, сада негира да је починио то дело

Н. С. (20), из околине Кладова, који је почетком новембра прошле године признао да је силовао дечака из свог суседства, а потом и нудио споразум о признању кривице у замену за блажу казну, на главном претресу у Вишем суду у Неготину сада негира да је починио то дело.

- Иако је, првобитно, признао да је имао однос са дечаком који је тада имао 13 година и тражио да закључи споразум о признању кривице, Н. С. је на суђењу сада променио исказ - сазнајемо од извора блиских истрази. - Он сада негира силовање малолетника и тражи да се о целом случају изјасне вештаци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УЖАС КОД КЛАДОВА: Дечак силован, лечен, па га поново силовао комшија!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

kolr

17.07.2019. 21:48

Normalno da je povukao već datu izjavu! Po novom zakonu mora da provede 40.god.u robijanju. KAKO ĆE ONDA DALJE DA PEDOFILIŠE I UBIJA DECU. I ŠTA RADE SUDOVI TAKO DUGO DA TAKVI MOGU DA IZIGRAJU DONEŠENI ZAKON? AKO JE LUD DOŽIVOTNO U LUDARU UZ OBAVEZNU KASTRACIJU DA NE BI SILOVAO U ZATVORU DALJE. TO TREBA SREDITI PO KRATKOM POSTUPKU! JOŠ I DA GA DRŽAVA HRANI, OBLAČI I JOŠ IMAJU KROV NAD GLAVOM. BOLESTAN UM JE BOLESTAN UM SVE DOK NE CRKNE.