ПРОНАЂЕНИ БЕЗ СВЕСТИ У ЦИСТЕРИНИ У ФУТОГУ: Један од четворице миграната преминуо у болници

љ. п.

22. 05. 2019. у 12:51

ПРОНАЂЕНИ БЕЗ СВЕСТИ У ЦИСТЕРИНИ У ФУТОГУ: Један од четворице миграната преминуо у болници
Три пацијента, тешког општег стања се налазе на Одељењу интензивне терапије Ургентног центра где се спроводе мере интензивног лечења и терапије – кажу у КЦВ

JЕДАН од четворице миграната пронађених у уторак у цистерни камиона у Футогу, у среду је преминуо у Ургентном центру Клиничког центра Војводине.

У раним јутарњим сатима, како наводе у ПР служби Клиничког центра Војводине, један од четири мушке особе које су у уторак примљене са знаковима топлотног удара и хипоксије, после спроведених интензивних мера реанимације и лечења, је преминула.

- Три пацијента, тешког општег стања се налазе на Одељењу интензивне терапије Ургентног центра где се спроводе мере интензивног лечења и терапије – кажу у КЦВ.

Прочитајте још - Футог: У цистерни нађени мигранти без свести

Подсећамо, четворица мушкараца старости између 20 и 3о година, пронађени су јуче око подне, кадада је возач довезао камион у перионицу у Футогу. Када су радници отворили цистерну, у њој су угледали четворицу младића без свести. Они су у тешком стању, колима Хитне помоћи превезени у Ургентни центар, где је један од њих у среду преминуо.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације