ЂОРЂЕ Л. (24) из Клења код Богатића, који је ухапшен након што је брутално претукао своју девојку Ивану Ф. (22) у њиховом изнајмљеном стану у Новом Саду, пред тужиоцем се бранио да "није хтео да је толико пребије".

- Полудео сам од љубоморе. Тукао сам Ивану, али нисам хтео да оде тако далеко - правдао се он у Основном суду у Новом Саду.

Он је у уторак зверски претукао и мучио девојку Ивану (22) у изнајмљеном стану где су заједно живели.

Ђорђе се над несрећном девојком иживљавао сатима, мотком јој изломио ребра, секао је ножем по лицу и бутинама, бацио је на радијатор и пекао јој руке пеглом.

Он је истог дана ухапшен, а затим је изведен пред тужиоца у Основном суду у Новом Саду, након чега му је одређен притвор до 30 дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НЕПОЈМЉИВО ИЖИВЉАВАЊЕ: Сатима је тукао девојку, пржио пеглом и секао ножем (ФОТО)

- Казао је да му је због љубоморе пао мрак на очи. Признао је да ју је дуго тукао, али да није ни био свестан колко је далеко отишао у томе - каже извор близак истрази.

Такође је додао да је тортуру и зверски напад над несрећном девојком започео око 11.30 часова.

- Почео је да бије несрећну девојку најпре рукама, ногама и дрвеном мотком, којом јој је поломио четири ребра. Затим ју је бацао на радијатор и наставо да је удара, при чему јој је пробио плућну марамицу. Потом ју је пекао пеглом. У једном тренутку јој је рекао да иде да одвезе службени комби и наредио јој је да га сачека у стану, "да би наставио тамо где је стао" - прича извор.

Када је коначно престао са иживљавањем и изашао из стана, девојка је позвала своју другарицу у помоћ која је одмах дошла по њу и одвела је у болницу.

Он је дошао и тамо да је тражи и тада је и ухапшен. Ђорђе се терети за насиље у породици и наношење тешких телесних повреда. Да ли ће га тужилаштво додатно теретити за још неко "теже" кривично дело, зависи од резултата истраге.

Ђорђе је иначе, родом из Богатића, а у Новом Саду је студирао на Факултету спорта и физичке културе.

(Блиц, Ало)