УБИСТВО КОД СЈЕНИЦЕ: Почело суђење брачном пару

М. Н.

27. 02. 2019. у 21:33

УБИСТВО КОД СЈЕНИЦЕ: Почело суђење брачном пару

Санел и Мубера Муховић

У новопазарском Вишем суду почело је суђење Мубери и Санелу Муховићу из Сјенице који су оптужени да су 23. јуна 2017. године, у селу Понорац код Сјенице, брутално убили, а потом и запалили Анела Папића (32)

ПРИПРЕМНИМ рочиштем, у новопазарском Вишем суду почело је суђење супружницима Мубери и Санелу Муховићу из Сјенице који су оптужени да су 23. јуна 2017. године, у селу Понорац код Сјенице, брутално убили, а потом и запалили Анела Папића (32). Њих двоје су тада отишли у Немачку, а полуизгорели леш сутрадан је пронађен у једном шумарку. После петнаест дана Муховићи су се вратили у Србију и добровољно се предали полицији на Хоргошу.

У Новом Пазару нико не зна - зашто се "каснило" са подизањем оптужнице и зашто суђење почиње двадесет месеци после злочина. Према незваничним информацијама, оптужница је неколико пута ишла "на дораду", а и истрага је била компликована. Из Вишег суда у Новом Пазару "Новостима" је потврђено да је одржано припремно рочиште и да ће се Муховићи ускоро појавити на оптуженичкој клупи.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Штићеница Дома за ометена лица се удавила храном

Новопазарска полиција је саопштила да је Анел Папић убијен са 27 удараца тупим предметом, највероватније каменом, у пределу главе и да је његово тело поливено бензином и запаљено. Према информацијама МУП, Мубера је наводно дуго била у љубавној вези са покојним Папићем. Њих двоје су се, како се сумња, док јој је супруг био у Немачкој, најчешће виђали у селу Понорац где се и догодио злочин. Иако постоје сумње и индиције да је, у овом случају убиства, било и треће особе, полиција напослетку тврди да су све сами урадили Мубера и Санел.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације