ЈЕЗИВА СВЕДОЧАНСТВА НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ: У колима поред мојих била је мртва жена, а поред ње двоје деце...

Новости онлине

09. 10. 2018. у 10:24

Сведоци незапамћеног удеса на ауто-путу Београд-Ниш, између Ћуприје и Јагодине, на ком су се догодила два ланчана судара, кажу да је призор на лицу места стравичан

ЈЕЗИВА СВЕДОЧАНСТВА НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ: У колима поред мојих била је мртва жена, а поред ње двоје деце...

Фото Танјуг

Сведоци незапамћеног удеса на ауто-путу Београд-Ниш, између Ћуприје и Јагодине, на ком су се догодила два ланчана судара, кажу да је призор на лицу места стравичан. На лицу места су ватрогасци, спасиоци, бројни лекари, полиција...


Призор на ауто-путу је језив, сударило се неколико камиона и пар аутомобила који су готово уништени, спљескани. Сведоци су у шоку од језвог призора.


- Било је јако непрегледно, видео сам поред себе у колима мртву жену,а поред ње двоје деце... - рекао је један од очевидаца хорора на ауто-путу.Узрок несреће је густа магла због које је видљивост била смањена на десетак метара.


- Кретао сам се из правца Ниша неком нормалном брзином. Била је нека сумаглица, а када сам прошао Мораву – зид. Ништа се не види. Толика је магла била. Почео сам одмах да кочим, сустигао сам камион испред себе, стао, изашао из камиона и већ су возила почела да се ударају - посведочио је за РТС једна од возача.


У два ланчана удеса која су се догодила у готово исто време, на истом месту, само у супротним смеровима на ауто-путу, погинуло је шесторо људи, а више од 25 је повређено.


Саобраћај у оба смера је заустављен.


(blic.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Pera

09.10.2018. 11:46

Kad je magla mora da se smanji brzina i da se drži rastojanje! Ako je velika vidljivost treba napraviti pauzu na prvom stajalištu

Nikola

09.10.2018. 13:05

@Pera - Slažem se , ali ne vredi niko ne pošuje rastojanje a kamoli brzinu.Tragedija ... tuga .... Mladi pamet u glavu !!