У ланчаном судару два теретна и два путничка возила који се под још неразјашњеним околностима догодио данас, нешто мало после 8 сати ујутро, у месту Добре Стране на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Рашка, погинуо је возач камионета „исузу“ А.Н.(46) из Чачка.


Према незваничним информацијама, удес се догодио када се „исузу“ којим је крећући се из правца Краљева ка Рашки управљао А.Н., из непознатих разлога директно сударио са камионом са приколицом ваљевске регистрације који је долазио из супротног смера. Том приликом у камионет је отпозади ударио „фијат пунто“ београдске регистрације, док је, немогавши да избегне судар, у камион ударио и „рено меган“ краљевачких регистарских ознака.


ПРОЧИТАЈТЕ И: У удесу на Ибарској магистрали више повређених


Како сазнајемо, када су на место удеса стигли припадници полиције А.Н. је у потпуно смрсканом камионету још давао знаке живота, али је упркос напорима полицајаца да га оживе убрзо преминуо. Осим настрадалог возача „исузуа“ нико од осталих учесника у удесу није озбиљније повређен.


Због удеса и увиђаја после којег ће бити познато и више околности под којима се несрећа догодила, саобраћај је на овој деоници Ибарске магистрале био у вишесатном прекиду, па су се и из правца Краљева и из правца Рашке формирале километарске колоне.