WINDOWS 10 АЖУРИРАЊЕ: Проблем са УСБ прикључцима и СД картицама

Новости Онлине

24. 04. 2019. у 23:33

WINDOWS 10 АЖУРИРАЊЕ: Проблем са УСБ прикључцима и СД картицама

Free Images Pixabay

До неправилног распоређивања драјвера може да дође на свим оним рачунарима на које су прикључени УСБ простори за складиштење или СД картице, па су такви уређаји тренутно блокирани
MICROSOFT је издао саопштење у којем се упозорава да мајско ажурирање за Windows 10 уређаје неће стићи на оне који имају УСБ прикључке, те СД картице, због неправилног распоређивања драјвера које спречава инсталирање новог апдејта.

До неправилног распоређивања драјвера може да дође на свим оним рачунарима на које су прикључени УСБ простори за складиштење или СД картице, па су такви уређаји тренутно блокирани када је ново Windows 10 ажурирање у питању. Тако ће корисници који на време не уклоне све што је повезано на поменуте прикључке добијати поруку да је мајско ажурирање блокирано због проблематичних уређаја који су повезани на рачунар. Проблем може да се реши прилично брзо, будући да је довољно да корисници који су добили поруку уклоне проблематичне прикључке и рестартују апдејт инсталацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - “Мајкрософт” најавио нове функције за “Скајп”

Нова Windows 10 компликација неће се одразити на све кориснике, већ само на оне који имају Windows 10 верзију 1803 (ажурирање из априла 2018), те 1809 (из октобра 2018), док ће они који имају старије верзије без проблема моћи да добију мајско ажурирање, без обзира да ли су уклонили УСБ прикључке или, пак, не.


Аутор: PC presПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Рашо

25.04.2019. 08:19

Wingows смеће! Шта друго очекивати него проблеме?