МОДРИЧА - Гилер Некати (56) умро је у уторак на путу према модричком Дому здравља. Према првим проценама лекара Турчин из Истанбула је умро од срчаног удара.

Како се преминули, иначе држављанин и Републике Србије Неџад Лекић, нашао у тржном центру „Робот“ у Модричи, без било каквих докумената и којим поводом нико не зна. Незванично смо сазнали да је био трговачки путник, али није ништа продавао, нити је имао властити ауто.

- Радила сам на каси када ме је човек, на чудном српском језику, питао да ли би могао да остави кофер и путну торбу код нас. Рекла сам му да може али да ми не одговарамо за њих. Рекао ми је да мора да оде и по трећу торбу. Окренула сам се и видела човека средњих година, просечне висине, као седа у сиви ауто и одлази. Није се враћао, а око 15 часова стигла је полиција и однела торбе- рекла нам је радница из „Робота“ која је причала са Некатијем.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОЗЛИЛО МУ ТОКОМ ТРЕНИНГА: Вођа Партизанове навијачке групе умро у теретани, није му било спаса!

Незванично смо сазнали да је он питао човека из Шамца да ли би га повезао према Шамцу, што је овај пристао. Пола километра даље му је позлило, а возач кола Драго Павловић је одмах окренуо ауто и довезао га у хитну службу модричког Дома здравља. Нажалост, лекари су могли само да констатују његову смрт, док је Павловић остао у шоку.

- Г. Н. имало је држављнство Републике Турске, као и држављанство Републике Србије. Обдукцијом је утврђено да је смрт наступила природним путем. Све мере и радње су предузете под надзором Окружног јавног тужилаштва Добој- речено нам је у Полицијској управи Добој.

Обавештена је породица Гилера Некатија, која је дошла у Добој и преузела његово тело. Преминули ће бити сахрањен у Истанбулу.