НОВОСТИ САЗНАЈУ: Јеринић нови лидер СДС?

С. М.

06. 11. 2018. у 20:00

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Јеринић нови лидер СДС?

Фото глас српске

Борис Јеринић, члан Главног одбора СДС, нaјозбиљнији је кандидат да преузме место председника СДС од Вукоте Говедарице на унутарстраначким изборима

БОРИС Јеринић, члан Главног одбора СДС, нaјозбиљнији је кандидат да преузме место председника СДС од Вукоте Говедарице на унутарстраначким изборима, који ће бити одржани почетком наредне године, сазнају "Новости".

Јеринић има велику подршку, пре свих добојског СДС, чији је члан и који је оствaрио најбољи изборни резултат на октобарским изборима, али подршка за место председника СДС стиже му и од сарајевско-романијског, теслићког, бијељинског и зворничког СДС.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Добојски СДС уз победнике избора!

- Говедарица је изгубио подршку већине од 85 чланова Главног одбора СДС. У СДС је огромно незадовољство након изборног дебакла. Овоме је допринело и игнорисање одбора СДС широм РС, који су тражили одговорност актуелног председник СДС за лош изборни резултат - кажу извори из СДС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Vlasta Vladin

06.11.2018. 21:24

Е црни никола све ие то реалност. Говедарица ие само умишльени тип. Не интересуе га народ. Власт ньега интересуе. само власт.....А то иее и случаи Иванич и Боренович ! метла и почистити комплексаше !!!!!

svašta

06.11.2018. 21:59

@Vlasta Vladin - Pobogu, kad već pišeš komentare, bar se opismeni. Po ovdje viđenom, reklo bi se da nemaš završenu ni osnovnu školu.

Šmrkavac

06.11.2018. 21:47

Jerinić se ništa ne pita ni u Doboju! On je samo figura u obrenovim rukama, a obojica gledaju smao i smao vlastiti interes. Nikakve oni istinske veze nemaju sa SDS, jedino što zajednički rade da ga definitivno pokopaju. Kako drugačije protumačiti današnju Obrenovu izjavu da mu je žao što Dodik nije pobijedio u Doboju, uz nadu da će pobijediti na narednim izborima. Kakve to veze ima sa SDS, sem da je to dno dna u pogledu vlastitog ćara!...

Dankola

07.11.2018. 18:55

Ovo nije prikladna osoba za predsjednika SDS-a. Velika većina i dalje vjeruje u Govedaricu.