Након неуспелог лечења у Србији, Оливера Лазин (54) из Београда, која је оболела од карцинома плућа, пронашла је наду у лечењу дендричним ћелијама. Сан о излечењу је прерастао у реалну наду када је породица контактирала пацијенте који су успешно прошли кроз третман. Након првог позива клинике ЛДГ у граду Неу Улм, у  Немачкој, доктор Франк Гансауге је пристао да прихвати Оливеру за пацијента и да започне третман излечења.

Оливера има на располагању два термина, 18. или 25. јуна. На жалост, оно што Оливерина породица нема, је новац неопходан за третмане.

- Наша ионако ограничена средства потрошена су на неуспешне терапије, па нам је потребна помоћ да сакупимо потребан новац и да коначно моја супруга дочекује јутра без суза и патње. Сам чин ваше добре воље и хуманости засигурно ће уздићи моју супругу из очаја - каже њен супруг Драган. - Ако нисте у могућности да донирате новац, сигуран сам да ћете пронаћи неки други начин да нам помогнете, а један од њих је да проследите моју молбу својим пријатељима и познаницима - моли Оливерин супруг.

7.500 ЗА ТРЕТМАНЕ

Цена третмана, без пута и боравка у Немачкој, није велика, у питању је 7.500 евра. То је мала цена, а улог је велики.

Оливера је шест година боловала од тумора материце, а оперисана је маја прошле године и тада је установљена врста рака меког ткива. Сви женски репродуктивни органи су јој одстрањени. Лечена је у Србији хемиотерапијом, али је након две различите врсте третмана, конзилијум лекара одлучио да они више не могу да јој помогну, овде у Србији, да је лечење што се тога тиче завршено. Када јој у Србији више није било помоћи, супруг је решио да крене у потрагу за другим начинима лечења.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Основано саветовалиште за помоћ оболелима од рака у Крушевцу

ДРАГАН ПРОНАШАО ЛЕКАРА

До лекара у Немачкој, Драган је дошао гуглајући по интернету и када је нашао жену са истом историјом болести као што је има и његова супруга, понадао се.

- Већ после првог третмана имала је учинак од 50 посто, рак се смањио за дупло. И за још пар људи сам прочитао и то је мени било довољно да контактирам лекара у Немачкој, који је прихватио Оливеру као пацијента. Знам да је рок врло кратак... - каже Драган Лазин.

Сва евентуална питања, они који би да донирају новац, могу да поставе супругу Драгану путем мејла лакипилот@гмаил.цом.

Драган наводи да ће о току припрема за лечење, као и о самом лечењу све редовно информисати на свом Фејсбук профилу.

Динарски текући рачун Оливере Лазин : 160-5100103514064-97
Девизни рачун Оливере Лазин: РС35-160-5130202832023-97

За уплате из иностранства:

Наме оф бенефициарy ОЛИВЕРА ЛАЗИН
Бенефициарy’с адрес ПАУНОВА 073/1/10, БЕЛГРАДЕ
Бенефициарy’с ацц.нумбер ИБАН РС35160513020283202397
Бенефициарy’с банк Банца Интеса ад Београд
Бенефициарy’с банк СWИФТ аддресс ДБДБРСБГ