ШИРОКА ПАЛЕТА УСЛУГА ПКС: Провера на клик

уторак, 23. 04. 2019. у 23:33

ШИРОКА ПАЛЕТА УСЛУГА ПКС: Провера на клик

Фото Танјуг/Ап

Привредна комора Србије је управо покренула и специјализовани портал "ПКС партнер"

У ШИРОКОЈ палети услуга које ставља на располагање домаћим привредницима, Привредна комора Србије је управо покренула и специјализован портал "ПКС партнер". На адреси www.pkspartner.rs налази се онлајн бизнис портал са пословним подацима о свим регистрованим привредним субјектима на територији Републике Србије. У форми једне апликације на порталу су сакупљене јавно доступне информације о српским фирмама које, уз коришћење напредних функционалности, омогућавају смањење ризика у доношењу одлука и сагледавање нових пословних могућности.

Уз "ПКС партнер", корисници могу да пронађу и провере било коју компанију у Србији и њене регистрационе податке, добију увид у финансијско здравље својих клијената, сегментирају и анализирају тржиште, и дођу до нових потенцијалних клијената и партнера. Овај портал омогућава да се пронађу и прате све компаније из исте области пословања, ажурирају или прошире листе добављача и прате промене код кључних купаца и пословних партнера.

Прочитајте још - Привредној комори Србије додељена награда Banking Technology Award 2019


Осим тога, омогућава преузимање података у Ексел формату и CSV, чиме се обогаћује компанијски CRM . Портал "ПКС партнер" је креиран као идеалан алат за продавце и продајне тимове, службу набавке компаније, менаџере сектора и директоре компанија, финансије и рачуноводство, као и финансијске аналитичаре и тимове за управљање ризиком.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације