СРПСКA ЛИСТA: Политички послушници Приштине не бране гласове Срба

Танјуг

петак, 13. 09. 2019. у 13:07

СРПСКA ЛИСТA: Политички послушници Приштине не бране гласове Срба
Српска листа саопштила је да "приватни, изнајмљени Срби, окупљени око политичких послушника Приштине Раде Трајковић, Славише Петковића, Слободана Петровића и Ненада Рашића, још нису реч рекли због противзаконите одлуке Приштине да се Србима забрани право
Српска листа саопштила је да "приватни, изнајмљени Срби, окупљени око политичких послушника Приштине Раде Трајковић, Славише Петковића, Слободана Петровића и Ненада Рашића, још нису реч рекли због противзаконите одлуке Приштине да се Србима забрани право гласа".

"Али, на миг Албанаца сви они су од реда почели да пљују по држави Србији и председнику Вучићу и штите целовито независно Косово, на радост својих ментора", наводи се у саопштењу.

СЛ истиче да "посебно иритира начин на који ови преваранти покушавају да оперу своје биографије, лажно се представљајући као заштитници српског народа".

"Ипак, сви који живе на Косову и Метохији, и који прате политичке активности видеће да ове политичке авети прошлости никада нису међу српским народом, нити знају за проблеме са којима се наш народ суочава, као што никада нису били спремни да подигну глас против напада на српски народ и наше институције", саопштава СЛ.

Народ је дубоко свестан околности у којима се налази и потребе да против свих непријатеља нашег опстанка изађемо сложни, јединствени и спремни да бранимо право на постојање и опстанак на Косову и Метохији. А то што њима смета Српска листа и српски народ, а прија им подршка Аљбина Куртија, промотера Велике Албаније, који је и рекао да за Рашића и Петровића мора бити места у влади јер признају "Републику Косово", најбоље говори о њима самима, наведено је у саопштењу Српске листе, у коме се додаје:

"То што Рада Трајковић, Ненад Рашић, Слободан Петровић и Славиша Петковић нападају Српску листу и српске институције је директан напад на опстанак српског народа, јер је њихов политички циљ гашење српских институција на КиМ, како би укинули десетине хиљада плата, пензија и социјалних давања које финансира наша држава Србија и утапање у систем "целовитог независног Косова".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

МАЈА

13.09.2019. 16:10

Србима на КИМ се мора омогућити право гласа а ови што су се продали покајаће се кад тад за то што су урадили

Hercegov Grad

13.09.2019. 17:04

Kako se odmah pojavi gomila Srba, koja bi, za licnu korist, nesta radila protiv Srbije?! To je sa Srbima lako!

Davor

13.09.2019. 17:05

Samo složni i jedinstveni uspećemo da se izborimo za srpska prava na KiM, i zaštitićemo svoj narod.

Dani Kovac

13.09.2019. 17:09

Ne Srbima, drzavljanima drugih drzava je zabranjeno ucesce u Kosovskim izborima. Zar Srbija dozvoljava stranim drzavljanuma da ucestvuju u srbskim izborima?

Vladimir

13.09.2019. 17:10

Srbi na KiM moraju biti složniji nego ikada,jer samo tako se mogu izboriti za svoja prava.

Marko Cakic

13.09.2019. 17:20

Srbi na KiM ovih dana moraju biti jedinstveni,ne smeju pasti na provokacije tako lako.

Serbinator

13.09.2019. 17:41

Srpska lista se bori za interese našeg naroda, a ne neki iznajmljeni Srbi, narod vidi razliku.

Mima

13.09.2019. 18:28

Samo složni možemo napraviti pozitivan rezultat na izborima, pojeiuni bi trebali da se prizovu pameti.