Миленко Јованов, потпредседник ГО СНС поручио је да никаквих олуја неће бити у Србији коментаришући метафору "Ко не слуша буру слушаће олују", коју је данас поновио лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас.

Прочитајте још: Весић: Ђиласу се стварно "смрачило"

Ђилас је ту метафору употребио претходно у свом ауторском тексту за Политику, а упитан да протумачи одговорио је да "када пада киша има олује и да ће се видети да ли ће пасти нека власт".

"Никаквих олуја неће бити. Ни Ђиласових, ни било чијих других. Ни у Србији, ни било где друго где Срби живе. И то треба да утуве сви ти који попут Ђиласа сањају такве снове", Поручио је Јованов, а наводи се у саопштењу коеје је достављено медијима.

Додао је и да је Ђилас "све то лепо смислио, њему милиони, а Србији и народу - олуја".

Како каже, Ђилас поново тера грађане да верују њему, а не "званичним извештајима његових компанија у којима стоји да су приходовале 619 милиона евра".

"Да верују њему, а не извештајима о имовини које је сам подносио и у којима стоји да поседује имовину вредну 25 милиона евра", казао је Јованов.

Каже и да Ђилас кад нема шта друго да каже покушава себе да представи као жртву, али поручује да му то неће успети и да никога неће уплашити, као што "неће спречити истину да изађе на видело и да сваки грађанин сазна како су се неки богатили док је Србија пропадала и сиромашила".