Арсић: Будућност Медвеђе у нашим рукама

Танјуг

уторак, 03. 09. 2019. у 18:52

Арсић: Будућност Медвеђе у нашим рукама

Небојша Арсић , фото Д.Миловановић

Председник Општине Медвеђа Небојша Арсић, кандидат СНС на локалним изборима 8. септембра, позвао је вечерас грађане да подрже програм ове странке јер он једино гарантује напредак
Председник Општине Медвеђа Небојша Арсић, кандидат СНС на локалним изборима 8. септембра, позвао је вечерас грађане да подрже програм ове странке јер он једино гарантује напредак.


"Наша кампања је победничка, захвалност председнику Србије и СНС Александру Вучићу у име нас Медвеђана за све што је учинио за Медвеђу, југ Србије и целу земљу", рекао је Арсић на предизборном скупу СНС у спортској хали "Никола Тесла".


Како је навео, Вучић је једини председник који је два пута у истој години посетио ту општину чиме је показао колико Република Србија мисли о нашим грађанима и колико јој је стало да Медвеђа иде стазом напретка а да млади остају.


"А за остале председнике се не сећам да су били у Медвеђи", додао је он.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вучић: Људи из СНС-а на локалу морају више да раде


Како каже, циљ је да Медвеђа не буде средина из које ће људи одлазити него где ће видети своју будућност, и то не само Медвеђа, већ цео југ.


Арсић каже југ Србије доживљава препород и никад више фабрика није отворено, никад више инфраструктурних пројеката није било него откада је на челу земље Александар Вучић.


"У Медвеђи је унапређена пута инфраструктура, изграђена је нова заобилазница, 130 км локалних путева, 20 нових путних праваца, ради се 15 км ликалних путева... Средили смо Медвеђу, трг са фонтаном, фасаде, улична расвета, канализација, потпуна реконструкција Дома здравља, наредне године очекује се обнова школа...", навео је Арсић.


Судбина Медвеђе је у нашим рукама, изађимо на изборе, поручио је он.

Коментари (1)