У зоо врту рођене две малецке панде

Бета

понедељак, 02. 09. 2019. у 23:46

У зоо врту рођене две малецке панде

Фото Танјуг-АП

Зоолошки врт у Берлину саопштио да је мајка Менг Менг "у суботу у 18:54" окотила ружичасту бебу панду величине шаке
Зоолошки врт у Берлину саопштио је данас да су окоћене две панде, што је први такав случај у Немачкој. Зоолошки врт је саопштио да је мајка Менг Менг "у суботу у 18:54" окотила ружичасту бебу панду величине шаке.

Прочитајте још: Најстарија панда на свету прославила 37. рођендан

"Нежно је ставила мало створење на свој стомак и почела да га милује својим великим шапама, топлим дахом и меким крзном образа", наводе из Зоо врта.

Сат касније, окотио се близанац.

Чувари су прошле недеље потврдили да је Менг Менг скотна. У априлу се парила са пандом Јао Кингом, а такође је и вештачки осемењена да би се повећала вероватноћа.

Менг Менг и Јао Кинг стигли су из Кине у јуну 2017. године.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

zasto ne prepisete sve?!

03.09.2019. 08:10

Iz postovanja prema Narodnoj Republici Kini?To sa postovanjem nema veze!Vec sa "slobodom stampe i prava na istinu".Ti mladunci,dosli su na svet u zooloskom vrtu u Nemackoj!To nije niti je smelo da dogodi!Jednostavno,te zivotinje nisu sa tog podrucja,nego su u zatocenistvu!Drugo:Moraju da im se obezbede posebne,klimatizovane prostorije...?U prirodi...To radi priroda!Znaci,ovde se steti ekologiji.A sada ono "najhumanije"!?Da dobiju imena "Hong Kong",iz solidarnosti prema..Nemac je gori od kobre!!!

Milorad

03.09.2019. 14:11

@zasto ne prepisete sve?! - Psi , mačke , ribe u akvarijumu itd, su u zatvoru protiv svoje volje.