ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић отвориће Конференцију о регионалној стабилности која почиње у понедељак 30. септембра у 14 часова у Клубу Трибина младих Културног центра Новог Сада.- потврдио је „Новостима“ Бојан Панаотовић, директор КЦНС.


На овај, сада већ, традиционални скуп репрезентативних интелектуалаца из региона и ове године стижу интригантна и респектабилна имена. И поред проблема са полицијом због сатиричних песама објављених на твитеру, у Нови Сад стиже новинар Индекса Гордан Духачек из Хрватске.


Учешће у дебати узеће и чувени професор из Сплита др Драган Марковина, професорка и уметница из Љубљане др Сара Шпелец, каријерни дипломата из Београда др Зоран Миливојевић и директор Хуманитарног центра за интеграцију и толеранцију Ратко Бубало.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: АТЕНТАТ КОЈИ ЈЕ ПРОМЕНИО СУДБИНУ СРБИЈЕ: У КЦНС пажњу побудила трибина о убиству кнеза Михаила Обреновића


Директор Панаотовић позива све људе добре воље да подрже присуством рад Конференције и дају допринос стабилности и културној и економској сарадњи у региону.Фото: КЦНС