Урна са посмртним остацима Мире Марковић стигла у Србију

Novosti Online

19. 04. 2019. у 15:09

Урна са посмртним остацима Мире Марковић стигла у Србију

Слободан Булатовић носи урну у црној торби Фото: BK televizija

По жељи породице урну је донео њихов пријатељ Слободан Булатовић и она се већ налази у породичној кући Милошевића у Пожаревцу
УРНА са посмртним остацима Мирјане Мире Марковић, супруге некадашњег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, стигла је јутрос из Русије у Србију, преноси БК телевизија.

Прочитајте још: ОПЕЛО ЋЕ СЛУЖИТИ ТРИ СВЕШТЕНИКА: Све спремно за сахрану Мире Марковић


По жељи породице урну је донео њихов пријатељ Слободан Булатовић и она се већ налази у породичној кући Милошевића у Пожаревцу.

Сахрана Мире Марковић је сутра у 15 часова, када ће урна бити положена испод липе у дворишту где почива и њен супруг. Потом ће свештенство СПЦ Епархије браничевске одржати опело.

Мира Марковић је преминула 14. априла у 77. години, након компликација изазваних упалом плућа. Кремација, којој су присуствовали син Марко Милошевић а и најближи пријатељи, одржана је јуче у Москви.

Као што је БК телевизија већ објавила, ћерка Марија Милошевић, која живи у Црној Гори, била је спречена да присуствује последњем испраћају своје мајке јер не поседује потребна лична документа, због чега није била ни на сахрани свог оца 2006. године.

(BK Televizija)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

vladimir

19.04.2019. 17:52

@Vadadada - Sve normalne, obrazovane, emancipovane, kulturne, SRPSKI nastrojene, što tebi SVE fali!

Маре

19.04.2019. 16:23

Битно је да новости имају с ваки дан по педесет вести за Мирјану Марковић, потпуно небитно. одати почаст са пар вести и то је то.