Адвокатска комора: Крајновићу забранили рад

В. Ц. С.

13. 03. 2019. у 09:21

Управни одбор Адвокатске коморе Београда привремено је забранио бављење адвокатуром Драгану Крајновићу до окончања првостепеног дисциплинског поступка који се против њега води

Адвокатска комора: Крајновићу забранили рад

УПРАВНИ одбор Адвокатске коморе Београда привремено је забранио бављење адвокатуром Драгану Крајновићу до окончања првостепеног дисциплинског поступка који се против њега води.

Како је за "Новости" потврђено у АКБ, УО је одлуку донео на предлог Дисциплинског суда, јер је поменути адвокат отежавао и онемогућавао вођење дисциплинског поступка који се против њега води. Тачније, против Крајновића је поднето пет дисциплинских пријава, а како сазнајемо, у току су четири поступка, до чије је застарелости овај бранилац покушао да доведе не појављујући се пред Дисциплинским судом.

Крајновић се у жижи јавности нашао као заступник очева у бројним судским процесима у којима се мајкама одузимало старатељство над децом. Међу мајкама су биле и Марија Мали, бивша супруга Синише Малог, Наташа Налетин, естрадна уметница Ивана Стаменковић и Бојана Иванчевић Зинаић. Неке од ових жена такође су, како сазнајемо, поднеле једну од дисциплинских пријава.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Vanja

13.03.2019. 17:01

Ovo je privremena zabrana, odavno je on zaslužio trajnu zabranu rada samo je imao podršku jer je tužilac adv. komore odbijao prijave protiv njega. Zbog Krajnovića sam godine izgubila u sudu ali sam dobila sve parnice i upravne sporove pa zato odgovorno tvrdim da je on neznalica koja se bahati u sudu - kad može plati sudiju, bilo je slučajeva da je i sudija očigledno uplašena jer nije smela da veruje svojim očima da li nešto postoji ili ne postoji u predmetu nego mora njemu da veruje na reč