Познати глумац Игор Первић преминуо је у уторак 23. априла у 52. години, а био је миљеник свих жена још од ране младости.

Током живота, он је имао неколико љубави, а отворено је причао да је са 17 година упознао девојку непознату јавности, која га је увукла у "свет дроге".

Прва, права девојка Игора Первића била је песникиња и књижевница Јасмина Холбус.

"Јасмина је долазила два пута дневно да ме посети и стварно се трудила око мене. Тада сам схватио да је она моја једина сламка спаса", рекао је он једном приликом.

Прочитајте још - ПРЕМИНУО СРПСКИ ГЛУМАЦ: Игор Первић (52) пронађен мртав у свом стану

Игор је кратко је био ожењен Јеленом Тинском, балерином и глумицом, која је највише позната по томе што је била у "Локицама". Игор са Јеленом није остао у добрим односима, с обзиром да се у време везе са њом борио са хериоинском зависношћу. Његова бивша супруга била је старија од њега 15 година, па његови родитељи нису подржавали тај брак. То потврдјује и податак да његова мајка Лидија није присуствовала венчању.

Јелена Тинска Фото Н. Фифић


Након тог брака, био је дуго година у вези са Јованом Петровић, Чкаљином унуком. Са њом се из Београда преселио у Баћевац, а онда су прекинули своју везу. Она се и преко друштвених мрежа опростила од свог бившег дечка.

"Моја љубав", написала је она на друштвеним мрежама уз заједнички слику.


(Извор: информер)