Мирјана Карановић опет режира

В. В. С.

четвртак, 31. 03. 2016. у 23:23

Мирјана Карановић опет режира

Карановић са својим студентима увежбава сцену

Комад Миње Богавац "Драги тата", ускоро ће се у режији глумице Мирјане Карановић премијерно наћи на сцени Дечјег културног центра
КОМАД Миње Богавац "Драги тата", ускоро ће се у режији глумице Мирјане Карановић премијерно наћи на сцени Дечјег културног центра. Случајно или не, на Дан студената (4. априла), окупиће се екипа студената Академије уметности у Београду да пред публиком изведе причу о одрастању деце у данашњем друштву: називом драме заправо почиње низ писама главне јунакиње упућених оцу, који је једног јутра отишао по цигарете и нестао.

Драма прати њену потрагу за идентитетом у једној распаднутој породици, а баш ова тема и наслов били су годишњи испит студената треће године професорке Мирјане Карановић.

- Сада су се састали ти студенти с којима сам радила, и са младим продуцентима одлучили да направе представу која неће бити само њихов школски задатак - објашњава позната глумица.

- Представу радим због њих, јер бих волела да покажу колико су добри. Зато сам их и подржала својим учешћем, помогла сам им да уобличе то што су урадили. Углавном је реч о младим глумцима који су играли у филму "Поред мене". Иначе, то је моја најбоља класа! Издвајају се по капацитету, посвећености и удружености - сви су веома вредни. Желели би касније и да представу негде "удоме", а ово је прва прилика да покажу шта су урадили.

Играју Горица Регодић, Дарко Ивић, Марко Војиновић, Никола Драгутиновић, Милица Петровић, Ана Станковић, Јелена Пузић, Андреј Поповић и Јелена Кесић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације