Глумачки пар године

Д. М.

27. 08. 2013. у 21:31

Компанија "Новости" на Филмским сусретима. Овогодишњи добитници награде за глумачки пар године "Она и он", која ће им у среду увече бити уручена на Летњој позорници су Данина Јефтић и Милош Биковић

ОВОГОДИШНјИ добитници награде за глумачки пар године "Она и он", која ће им у среду увече бити уручена на Летњој позорници су Данина Јефтић и Милош Биковић. Традиционално признање Компаније "Новости" припало им је за тумачење ликова Росе и Тиркета у филму и серији "Монтевидео, Бог те видео". Награду "Она и он" установиле су 1968. године "ТВ новости", на основу гласова својих читалаца, а од пре неколико година за омиљене филмске и телевизијске јунаке гласају читаоци "Вечерњих новости", чији је редовни додатак петком постао наследник некада популарног листа.

Победничком пару на сцени Нишке тврђаве биће додељене статуете ОНА и ОН, дело академског вајара Небојше Митрића.

Иначе, на свечаном отварању, у понедељак увече је награду за животно дело "Павле Вујисић", Вери Чукић уручио Владан Живковић, колега и председник Удружења филмских глумаца.

- И Бог створи одличну глумицу и даде је у Србију - рекао је Живковић, уручујући признање глумици коју је назвао "српском Софијом Лорен".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)