На углу Јурија Гагарина и Нехруове улице Грађевинска дирекција Србије гради зграду са девет спратова, детаљи пројекта на пролеће

Л. Ђ. Т.

01. 02. 2020. у 17:27

На углу Јурија Гагарина и Нехруове улице Грађевинска дирекција Србије гради зграду са девет спратова, детаљи пројекта на пролеће

Завршетак изградње очекује се у мају 2022. Фото: К. Михајловић

Завршетак комплетне изградње нове вишеспратнице и приступних саобраћајница очекује се маја 2022. године
НА углу улица Јурија Гагарина и Нехруове у току је припрема терена за изградњу новог објекта. Према подацима и слици на табли постављеној испред ограђеног градилишта, овде ће до 2022. године да се гради стамбено-пословни комплекс са приступним саобраћајницама.

Према расположивим подацима са табле, комплекс инвестира Грађевинска дирекција Србије. Бруто површина читавог комплекса износиће 60.060,82 метара, а у плану је изградња зграде која ће имати девет спратова и поткровље. Радови су започети 15. јануара, а неимари тренутно раде на ископавању темеља и подземне гараже, која би требало да се простире на три етаже.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Држава највећи градитељ станова

Засад није познато колико ће станова и пословних објеката бити изграђено. Грађевинска дозвола уредно је издата инвеститорима 31. јула прошле године, радови су пријављени 26. децембра, а завршетак комплетне изградње нове вишеспратнице и приступних саобраћајница очекује се у мају 2022. године. Према речима представника Грађевинске дирекције Србије, они ће на пролеће представити комплетан пројекат и тада ће се знати колико станова ће бити изграђено као и све друге додатне информације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Milojko Krstajić

01.02.2020. 17:48

samo da opet ne smrdi u stanovima kao u Milevi i zemunskim kapijama koje su prosle godine gradili

Milanche

01.02.2020. 19:19

Kako je moguće da ne znamo šta to gradi država od NAŠEG novca? Ko je to dozvolio?