Да ли сте спремни за најлуђу ноћ? Цена - права ситница! Дочек од 20 до чак 1.000 евра!

А. Клисурић

15. 12. 2019. у 13:00

Да ли сте спремни за најлуђу ноћ? Цена - права ситница! Дочек од 20 до чак 1.000 евра!

Фото Т. Ћирић

Новогодишња понуда у ресторанима и кафићима планула. Најскупљи су сепареи и столови поред музичара
НОВОГОДИШЊА еуфорија увелико се шири престоницом, али и у угоститељским објектима који су дали понуде за најлуђу ноћ. Велики број Београђана, као и страних туриста, одлучиће се да 2020. дочека у неком престоничком ресторану, кафани или клубу. На цену највише утиче место седења, естрадни уметници који наступају, а што је локација ексклузивнија, то је и цена виша.

У престоничким клубовима суграђани ће за дочек морати да одвоје од 20 до 40 евра. У цену је урачуната конзумација пића у неограниченим количинама. Слична свота потребна је и онима који се одлуче за неку "модерну" кафану, које су све популарније последњих година. Иако на промотивним плакатима стоји једна цена, ако пожелите да добијете боље место у локалу, које је ближе музици и плесном подијуму, мораћете да "искеширате" дупло већу своту новца од наведене.

Иста ситуација је и у ресторанима, познати певачи "диктирају" количину новца коју је потребно издвојити, али је и понуда богатија. Новогодишња ноћ вреди од 35 до 60 евра по особи, а у цену су укључени пиће, предјело, главно јело и десерт. У скадарлијским ресторанима, који су незаобилазна станица међу страним туристима, цена дочека је од 80 до 120 евра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Дочек нове 2020. на Тргу републике!
Београдски сплавови, иако на први поглед имају прихватљиву цену од 30 евра, она расте до чак 1.000. Свој новчаник мораће да "олакшају" они који желе да 2020. дочекају у сепареу, од 500 до 1.000 евра.

Атмосефра са прошлогодишњег дочекаНајјефтинији су барски столови, који могу да се резервишу и за 20 евра. У појединим локалима девојке ће улаз платити јефтиније него припадници мушког пола.
Хотелијери долазак туриста у Београд користе на "најбољи" начин, па тако стандардне цене за ноћ током празника удвоструче.

Ипак, велики број младих се одлучује да најлуђу ноћ проведе уз најмање издатка, на отвореном или приватним забавама у кругу породице и најближих пријатеља.

ОД ФОЛКА ДО РОКА

НА концертима, који су планирани испред Народне скупштине, певаће девет извођача. Београђани ће Нову годину дочекати са Кикијем Лесендрићем и "Пилотима". Од извођача "популарне" музике наступиће Ем-Си Стојан, Сенида, Цоби, Раста. Пре наступа "Пилота", Београђане и туристе забављаће Лепа Брена.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације