Новогодишњи отворени биоскоп на Славији

М. С.

26. 12. 2018. у 23:59

Новогодишњи отворени биоскоп на Славији
У филмским хитовима на отвореном биоскопу на платоу Славија, Београђани и гости престонице моћи ће да уживају три дана уочи и током празника. Филмски програми почињу од 20 сати

У ФИЛМСКИМ хитовима на отвореном биоскопу на платоу Славија, Београђани и гости престонице моћи ће да уживају три дана. Дан уочи дочека Нове године у 20.00 биће приказане две епизоде National Geographic - One strange rock, у 22.00 филм "Сви знају" и у поноћ "Климакс".

У 20 сати 31. децембра посетиоци ће моћи да уживају у две епизоде Viasat History - Story of Europe, у 21.00 ће се приказивати "Боемска рапсодија", док ће се у првом сату Нове године гледати "Јужни ветар", а након тога и "Предатор".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Џона Кенедија: Лифт не ради месецима

Првог јануара на биоскопском репертоару на Славији ће бити BBC Earth - Blue planet II - две епизоде, "Заспанка за војнике", "Варљиво лето '68." и "Ко то тамо пева".
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

kod nas je sve...

27.12.2018. 08:11

...spremno!Po tradiciji,trg na "Jezevcu",bice svecano okicen lepo obradjenim njivama,vec lako obojenih mladom psenicom.Nepoorane njive,tom ambijentu daju jos vise cari.Trnjaci i utrine su pod zastitom Uneska.Ukrasnu rasvetu je,dobrovoljno!!!Preuzela firma "Mlecni put&Co.gmbh.doo-Zapadni Balkan".Ceo trg bice,prirodno,klimatizovan.Bice prikazan jedinstven film sa 360 stepeni,panoramom.Zavrsna dramatika bice prelazak pogleda preko Glavice,pa ka Buljanu,Gaju,Ornicu,pa Djokinom Dolinom prema potoku..

Milojko

01.01.2019. 14:47

Kome se ne svidja i kome je hladno, ne mora ni da ide... A ne ovde da serete ko babe neke