Забава под куполама Сајма

С. В.

среда, 28. 11. 2018. у 23:59

Забава под куполама Сајма

Улазак у халу је бесплатан / Фото Н. Фифић

Најмодернији луна - парк у региону "Стар ленд" сутра отвара врата посетиоцима на Сајму. Посебна атракција биће 3Д пушкарница и виртуелни кутак са "вожњама"

ЗАБАВНИ парк "Стар ленд" биће отворен сутра на Београдском сајму, и то у халама 7, 8 и 9. Овај први затворени луна парк у Србији, који се простире на 5.000 квадрата, спрема забаву за све узрасте. Како истиче менаџер "Стар ленда" Филип Станковић, није случајно што кинески парк забаве заузима три сајамске хале, јер га чине три целине - за децу, тинејџере и одрасле.

- Хала 7, у којој су машине последње генерације, специјализована је за тинејџере и оне мало старије - каже Станковић. - Драгуљ овог света игара под куполама Београдског сајма је виртуелни кутак. Ту су три машине са виртуелним наочарима - прва која симулира вожњу на мотору или ролеркостеру, борбу са чудовиштима, хорор шетњу. Друга је виртуелни авион, а трећа заварава учесника да се налази на броду или да је изнад провалије.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Ка Париској у једном смеру

- У остале две хале, за малишане смо спремили аутомобиле за сударање, трамболине, лавиринте, тобогане и скок у море лоптица - наглашава Станковић. - Занимљива су и одела са чичак траком која ће дете залепити за специјални зид кад се с трамболине баци увис.

Улазак се неће наплаћивати, а гости ће за забаву моћи да купе жетоне или картицу са допуном и да потроше онолико новца колико желе. "Старленд" ће, од четвртка, радити сваког дана, од 10 до 22 часа.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Кошава освежила ваздух

РОЂЕНДАН НА ПЛАЖИ

НАЈМЛАЂИМА је намењена хала 9, у којој има неколико тематских играоница. У "градићу" деца ће моћи да осете како функционише право насеље, са улицама, школом, семафором, пијацом и градилиштем. Око друге и највеће играонице обилази возић, а трећа је права мала плажа, са песком, кофицама и лопатицама.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)