Рода у Лазаревцу: Климе и телевизори за породилиште и Центар за ометене у развоју

В. Н.

13. 09. 2017. у 15:23

Уочи отварања нове продавнице у Лазаревцу, из великог трговинског ланца показали хуманост и подршку грађанима Лазаревца

Рода у Лазаревцу: Климе и телевизори за породилиште и Центар за ометене у развоју

Фото промо

УОЧИ отварања нове продавнице у Лазаревцу у склопу СТОП ШОП ритејл парка, на адреси Железничка бб, РОДА је уз подршку Општине Лазаревац, посетила породилиште Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић” и Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, којима је поклонила клима и ТВ уређаје. Поред тога, РОДА је подржала и Фестивал хумора за децу, који се одржава од 12. до 14. септембра, и одвојила фонд од 50.000 динара за награде које ће бити уручене на завршници фестивала.

„Општина подржава све иницијативе које имају за циљ да улепшају живот Лазаревчана и овом приликом желимо да изразимо захвалност РОДА трговинском ланцу, који је на овај начин показао да брине о локалној заједници у нашем граду. Такође позивамо и остале компаније да следе пример овог трговинског ланца“, изјавио је Бојан Синђелић, председник Општине Лазаревац.

„За нас је овај град заиста посебан по много чему и отварањем нове продавнице, као и нашим активностима уочи отварања то желимо и да покажемо. Поводом отварања Рода продавнице одлучили смо да пружимо подршку породилишту Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“, Центру за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, као и Фестивалу хумора за децу“, рекао је Златко Радаковић, регионални директор малопродаје за РОДА банер и додао да је РОДА домаћа трговина која негује традицију породичне куповине и потрошачима нуди богату понуду свакодневних, али и осталих кућних потрепштина и беле технике неопходних за свако домаћинство.

Суграђанима и верним потрошачима РОДА је и овога пута припремила велики број изненађења којима ће их наградити у новој продавници, са 10 одсто снижења за куповину у периоду од 14. до 17. септембра, дуплим бодовима за кориснике Супер Картице у истом периоду, а нове кориснике Супер Картице који у овом периоду поднесу захтев за програм обрадоваће са 100 поклон бодова.

Нова РОДА продавница својим потрошачима нуди 23.000 артикала на 2.250 квадратних метара продајног простора и на располагању је од 8 до 22 часа, свих 7 дана у недељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)