Zbog loše epidemiološke situacije: Od ponedeljka se prekida redovan rad specijalističkih ambulanti u poliklinici Opšte bolnice “Studenica”

NovostiOnline/S.B.

nedelja, 05. 07. 2020. u 16:13

Због лоше епидемиолошке ситуације: Од понедељка се прекида редован рад специјалистичких амбуланти у поликлиници Опште болнице “Студеница”

Foto G. Šljivić

U ovom zdravstvenom sektoru bolnice u Kraljevu primaće se samo pacijenti sa hitnim hirurškim i internističkim stanjima, povredama i malignim oboljenjima
KRALjEVO-OD SUTRA se prekida redovan rad specijalističkih ambulanti Opšte bolnice “Studenica” u Poliklinici usled loše epidemiološke situacije i uvođenja restriktivnih mera, potvrđeno je “Novostima”.


U ovom zdravstvenom sektoru bolnice u Kraljevu primaće se samo pacijenti sa hitnim hirurškim i internističkim stanjima, povredama i malignim oboljenjima.


Kako je nešto ranije predočeno u Zavodu za javno zdravlje Kraljevo, KOVID-19 potvrđen je kod još 9 pacijenata čime se bilans epidemije u ovom gradu od početka epidemije popeo na 135 potvrđenih slučajeva.


Oko 100 lica sa javlja se KOVID-ambulanti na dnevnom nivou u ovom gradu, gde je od danas na snazi odluka o proglašenju vanredne situacije. Od 17. juna se sedam smrtnih slučajeva dovodi u vezu sa korona-virusom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije