Vanesa Brajant još uvek je u šoku posle gubitka svog supruga Kobija i ćerke Đijane u tragičnoj nesreći helikoptera 26. januara u Kalabasasu u Kaliforniji.

Dok fanovi i dalje žale zbog smrti Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Gigi, mnogi izražavaju svoje najiskrenije saučešće udovici, koja se udala za ikonu NBA u aprilu 2001., kada je bio tek 22 i imala je 18 godina.

„Ovo je izuzetno teško i tragično vreme za Vanesu i čitavu porodicu“, priča jedan izvor blizak porodici za "PEOPLE". - Ćerke Natalija (17) Bijanku (3) i Kapri (7 meseci).

Još jedan izvor kaže da je Vanesa, kako se i očekivalo, "uništena".

„Teško je da ih drži sve zajedno“, kaže insajder. „Ne može da završi rečenicu bez plakanja. Ali ona se veoma trudi da bude oslonac ćerkama. Sada mora da bude jaka. "

„Naravno, za ovakvu nesreću  nikada ne možete biti spremni. Uprkos usponima i padovima, Vanesa i Kobi, bili su srodne duše. Sada, u ovim teškim danima, pored Vanese su ljudi koji je vole i koji su voleli njenog pokojnog supruga. Oslanja se na svoju veru, ali ona će za ovim gubitkom sigurno dugo žaliti, rekao je izvor.