PARTIZAN SE DOGOVORIO SA RIMSKIM KLUBOM: Pavlović u Laciju za 5.5 miliona evra!

M. Blažić

18. 08. 2019. u 22:51

Mladi štoper ostaje u Humskoj na pozajmici do kraja sezone. Mladi defanzivac će provesti pet godina na „Olimpiku“, s tim što će u prvoj ostati u crno-belom dresu

ПАРТИЗАН СЕ ДОГОВОРИО СА РИМСКИМ КЛУБОМ: Павловић у Лацију за 5.5 милиона евра!

Strahinja Pavlović Foto: N. Paraušić

DUGO je Juventus figurirao kao glavni kandidat za novu sredinu supertalentovanog štopera Partizana Strahinju Pavlovića, a onda je za samo dva dana ceo posao završio Lacio. Rimljani su u subotu u toku dana dostavili zvaničnu ponudu, danassu obavljeni pregovori, a već u večernjim satima je moglo da se konstatuje - Pavlović će potpisati ugovor sa nebesko-plavima, a Partizanu će na ime obeštećenja pripasti 5,5 miliona evra!

Shodno dogovoru dva kluba, koji je aminovao i mladi defanzivac, Pavlović će po slovu ugovora provesti pet godina na “Olimpiku”, s tim što će u prvoj sezoni nositi dres Partizana kao pozajmljeni igrač, a za to vreme će mu Rimljani “ojačati” finansije do sume koja mu je zagarantovana po ugovoru koji će biti potpisan sutra.

Nema sumnje da je Partizan napravio odličan potez prodajom mladog štopera, imajući u vidu finansijsku situaciju u klubu. Ujedno crno-beli su došli u situaciju da mogu da izmanevriše i u suprotnom smeru kada je prelazni rok u pitanju, s obzirom da bi prema dogovoru vrlo brzo trebalo da bude uplaćena prva, najveća rata obeštećenja. Klub iz Humske će kao i u slučaju odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu ostati bez procenata od naredne prodaje Pavlovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)