Gatuzo napustio OFI

Tanjug

30. 12. 2014. u 16:29

Već sam jednom ponudio ostavku, ali ovog puta definitivno odlazim. Problemi su se nagomilavali, čak sam i ja plaćao neke troškove, ali klub ne može tako da funkcioniše - poručio Đenaro putem pisma

Italijanski fudbalski trener Đenaro Gatuzo definitivno je napustio klupu OFI-ja sa Krita pošto je podneo neopozivu ostavku.

Na takav korak odlučio zbog loše finansijske situacije u klubu, zbog čega je nekoliko igrača u ponedeljak nije želelo da trenira.

- Već sam jednom ponudio ostavku, ali sada definitivno odlazim. Nisam mogao da zamislim da će se problemi nagomilavati i žao mi je što napuštam Krit. Borio sam se za OFI, čak plaćao neke troškove, ali jedan klub ne može tako da funkcioniše - rekao je Gatuzo u pismu dostavljenom medijima.

Nekadašnji italijanski reprezentativac prethodno je u septembru ponudio ostavku čelnicima kluba, ali se predomisli nakon što su ga navijači zamolili da ostane.

Nedavno je izjavio da bi voleo da preuzme Glazgov Rendžers, gde je bio tokom igračke karijere.

OFI se nalazi na 15. mestu na tabeli grčkog prvenstva sa 14 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ercov

31.12.2014. 13:14

Koji crni Gatuzo moze biti trener nekome !? Kao fudbaler je bio poznat po anti fudbalu, trci i kvari igru protivniku a cim mu loptu oduzmes odmah je daj prvom saigracu. Takvi anti-fudbari danas pretezno igraju u svim klubovima sirom sveta i veoma su trazeni a o znanju i fudbalskom umecu su limitirani.Posle kratkorocnih trenerskih epizoda u Sionu i Palermu odmah se videlo da covek nije za tako odgovoran posao a ovaj fiasko u Grckoj to i dokazuje.