Mladi srpski bokser Veljko Ražnatović se u novembru prošle godine oženio sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. On ne krije da uživa u braku.

- Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je to bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali vi žene to doživljavate drugačije - rekao je Veljko, koji navodi da jedva čeka da ostvari u ulozi oca.

Kao što je poznato, njegova supruga Bogdana već uveliko je u drugom stanju.

- E, tome se radujem kao malo dete. Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško.
Anastasija je uvek imala problem u životu. Šalim se, naravno. Plašili su me svi kada je trudnoća u pitanju, ali moja žena je divna i prava je legenda, hvala Bogu - rekao je Veljko, koji otkriva kako će proslaviti rođenje svog sina.

- Pripremam pravo srpsko veselje sa svojim prijateljima, ali daleko od očiju javnosti - navodi bokser.

Od kada je sa Bogdanom, mnogi su primetili da se Veljko "smirio", što i on sam priznaje.

- Svi pravi papučari, kao ja, znaju kako žene biju. Moraš da dođeš kući rano. Ideš na trening, pa kuća-pos‘o-pos‘o-kuća - rekao je Veljko.

Na pitanje da li planira da se odseli iz kuće u kojoj živi sa majkom Cecom Ražnatović, Veljko je odgovorio.

- Sa kim da ostavimo Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli, ali do tada majku čuvam ja - rekao je on.

(Blic.rs)