Bora Drljača završio u urgentnom: Era Ojdanić otkrio sve o njegovom zdravstvenom stanju

Novosti Online

sreda, 06. 11. 2019. u 20:20

Бора Дрљача завршио у ургентном: Ера Ојданић открио све о његовом здравственом стању

Foto: P. Milošević

Poznati pevač Bora Drljača (78) zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima
Poznati pevač Bora Drljača (78) zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.


Bora je u decembru prošle godine ostao bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme, prenosi portal pink.rs.


- Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove - otkriva dobro obavešteni izvor.


Bora Drljača nije odgovarao na pozive, a sa druge strane njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je saznanja Pinka i otkrio kako se Bora oseća.


Pročitajte još: VIDEO: Kada Bora Drljača zapeva "Money, money"


- Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro - rekao je Ojdanić.


Izvor: pink.rsPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)