Magija latinoameričkog plesa ponovo u Beogradu

V.N.

09. 06. 2019. u 09:50

Магија латиноамеричког плеса поново у Београду

Foto promo

Državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima održaće se večeras u sportskoj hali FMP u Železniku

DRŽAVNO prvenstvo u latinoameričkim plesovima održaće se večeras u sportskoj hali FMP u Železniku. Plesni klub "Dare to dance" četvrti put organizuje ovo spektakularno takmičenje, a kuriozitet je da će u revijalnom delu nastupiti jedan od najuticajnijih plesnih parova, Kanađani Vinson Tam i Anastasija Novikova, koji su pre dve godine pobedili na međunarodnom takmičenju "Beodance Open".

- Ovo je samo početak onoga što "Dare to dance" planira da realizuje ove godine u vezi sa afirmacijom plesa u Srbiji - rekao je Ivan Mileusnić, jedan od osnivača plesnog kluba i član Upravnog odbora Plesnog saveza Srbije.

Pročitajte još: Neukrotiva moć plesa

Prvenstvo su i ovoga puta podržale mnogobrojne pevačice i glumice, kao i Vujadin Savić, fudbaler Crvene zvezde. Među damama koje ne mogu da odole plesu, pored Ivanove supruge Danijele Karić, nalaze se i Aleksandra Radović, Ana Nikolić, Indira Radić, Tijana Bogićević, Saška Janks, Rada Manojlović, Viki Miljković, Tanja Savić, Anabela, Kaja Ostojić, voditeljke Sanja Marinković i Snežana Dakić i popularne glumice Mirka Vasiljević, Lena Bogdanović i Iva Štrljić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije