VULIN OŠTRO BRANIO VUČIĆA: Đilas je tajkun koji živi od nedostatka dokaza

Novosti online

22. 05. 2021. u 13:30

MINISTAR i predsednik PS-a Aleksandar Vulin prokomentarisao je nove napade Dragana Đilasa na predsednika Aleksandra Vučića.

ВУЛИН ОШТРО БРАНИО ВУЧИЋА: Ђилас је тајкун који живи од недостатка доказа

Foto: Z. Jovanović

- Kada dokazani siledžija, zlostavljač žena i staraca, priča o mentalnom zdravlju, to je kao da neko ko ima desetine računa u inostranstvu sa 57 miliona evra, priča o teškom radu i poštenju- otpočeo je.

- To je kao da neko ko se obogatio samo i jedino u vreme vlasti, priča o sukobu interesa. To je kao da neko čiji su saradnici hapšeni i osuđeni za pljačku Beograda, priča o planovima za razvoj Beograda.- istakao je Vulin.

- To je kao da onaj čija stranka priznaje genocid u Srebrenici, priča o odbrani srpskog naroda. To je kao da onaj ko se javno Vučiću zahvaljivao za pomoć KSS-u, sada govori da je Vučić diktator- saopštio je Vulin.

- Sve ovo, može da izgovori samo Đilas, tajkun koji živi od nedostatka dokaza- izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući nove napade Dragana Đilasa na predsednika Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju