ŠEŠELJ OTKRIO KOJI MOĆNIK ČUVA VOĐU "KAVČANA": Zvicer je njegov čovek (VIDEO)

Novosti online

21. 05. 2021. u 11:10

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu Hepi TV da šefa kavačkog klana Radoja Zvicera čuva Milo Đukanović.

ШЕШЕЉ ОТКРИО КОЈИ МОЋНИК ЧУВА ВОЂУ КАВЧАНА: Звицер је његов човек (ВИДЕО)

Foto: Ilustracija/printskrin Hepi TV

- Zvicer je njegov čovek - rekao je Šešelj.

Vojislav Šešelj kaže da ne može unapred da govori da je još neka država umešana u to zbog toga što nema dokaza.

Govoreći o tome da su možda kriminalci jeli ćevape od ljudskog mesa, Šešelj kaže da su onda svi poludeli.

- Nemoguće je da su ostali normalni, ako su jeli meso iste vrste - rekao je lider radikala.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da postoje novi dokazi u slučaju Veljka Belivuka i najavio da će biti novih hapšenja po pitanju organizovanog kriminala i visoke korupcije.

- U Belivukovom slučaju ima novih detalja, pronađeno je više mesta na teritoriji Beograda u kojima su se oni sakrivali, čuvali novac, sklanjali pripadnike svojeg klana i mogu da kažem da će biti novih hapšenja kada je u pitanju organizovani kriminal i visoka korupcija - rekao je on za RTS.

Vulin je rekao da zbog interesa istrage ne može da govori o detaljima, ali je ocenio da je "razbijanjem" klana koji je navodno predvodio Veljko Belivuk (Velja Nevolja) slomljen "najopasniji klan", koji, međutim, nije jedini.

Povodom navoda medija da se navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer krije Južnoj Americi i da daje deset miliona evra za osvetu u Srbiji, Vulin ističe da je Zvicer zainteresovan da neki ljudi u ovoj zemlji ne budu živi, pre svega predsednik Aleksandar Vučić.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)