VUČIĆ O LAŽIMA ĐILASOVOG PORTALA: Hteli su da me ucenjuju i preko Danila, ali ja ne plaćam reket, sve ću da vas pohapsim!

Novosti online

14. 05. 2021. u 22:58

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić se gostujući na TV Prva osvrnuo i na optužbe na račun njegovo sina Danila.

ВУЧИЋ О ЛАЖИМА ЂИЛАСОВОГ ПОРТАЛА: Хтели су да ме уцењују и преко Данила, али ја не плаћам рекет, све ћу да вас похапсим!

Aleksandar i Danilo Vučić foto: Instagram

- Imate pedofila sa Pravnog koji je odustao od poligrafa kada su ga pitali za mlađe dečake. Reč je o grupi ljudi koji slučaju te ubice. Moj sin nije video nikoga od tih lica. Reč je o notornoj laži. Reč je o portalu Direktno, ličnom portalu Dragana Đilasa. On je pustio laži i jednog dečaka sa Karaburme koji lupeta po njegovom nalogu. Ovo sam odgovorio kao predsednik. Kao otac razumeo sam da je to poruka meni i da će nastaviti da lažu. Ja sam više puta tražio da izađu i kažu narodu ko im je javio sa kim je Danilo gledao utakmicu. To su im javili najgore ubice i kriminalci. Zašto je Danilo meta? Prvo je bio Andrej, pa su se sad ućutali jer više nemaju ni šta da kažu. Lagali su da bi me emocionalno osakatili da ne bih mogao da se bavim politikom i javnim poslom.

Predsednik je izjavio da su “Čak su terali i dvojicu dilera iz Valjeva da se približe Danilu, da ga nateraju da pije, da mu dovedu neke devojke, da bi me ucenjivali“.

- Moj odgovor je bio uvek samo jedan. Neću da se dodvoravam nikome, neću da plaćam reket. Jeste li čuli mog Danila da plače i kuka, da pita zašto mi ovo radite? Ili mog brata? Kada se sve to vidi, ja nisam želeo da plaćam reket belosvetskim ubicama. Ja znam kako ću da skončam, kao svi u Srbiji koji su nešto uradili, i nemam nikakav strah. Ja sam najslabiji od Vučića. Meni nekada možete da vidite suzu u oku, ostalima iz moje familije ne. Ja vam kažem, vi koji pravite ćevape od ljudi, sve ću bando jedna kriminalna da vas pohapsim. Srbija će da bude slobodna zemlja i Srbija će da ide napred!

- Tri dana pre toga su pustili neku lažnu sliku Danila i nastavili su sa lažima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

ZADOVOLJAN SAM UKUPNOM SPREMNOŠĆU NAŠE VOJSKE Vučić o vežbi Vihor 2024: Vojska će ubuduće biti tako organizovana (VIDEO)