VUČIĆ O LAŽIMA ĐILASOVOG PORTALA: Hteli su da me ucenjuju i preko Danila, ali ja ne plaćam reket, sve ću da vas pohapsim!

Novosti online

14. 05. 2021. u 22:58

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić se gostujući na TV Prva osvrnuo i na optužbe na račun njegovo sina Danila.

ВУЧИЋ О ЛАЖИМА ЂИЛАСОВОГ ПОРТАЛА: Хтели су да ме уцењују и преко Данила, али ја не плаћам рекет, све ћу да вас похапсим!

Aleksandar i Danilo Vučić foto: Instagram

- Imate pedofila sa Pravnog koji je odustao od poligrafa kada su ga pitali za mlađe dečake. Reč je o grupi ljudi koji slučaju te ubice. Moj sin nije video nikoga od tih lica. Reč je o notornoj laži. Reč je o portalu Direktno, ličnom portalu Dragana Đilasa. On je pustio laži i jednog dečaka sa Karaburme koji lupeta po njegovom nalogu. Ovo sam odgovorio kao predsednik. Kao otac razumeo sam da je to poruka meni i da će nastaviti da lažu. Ja sam više puta tražio da izađu i kažu narodu ko im je javio sa kim je Danilo gledao utakmicu. To su im javili najgore ubice i kriminalci. Zašto je Danilo meta? Prvo je bio Andrej, pa su se sad ućutali jer više nemaju ni šta da kažu. Lagali su da bi me emocionalno osakatili da ne bih mogao da se bavim politikom i javnim poslom.

Predsednik je izjavio da su “Čak su terali i dvojicu dilera iz Valjeva da se približe Danilu, da ga nateraju da pije, da mu dovedu neke devojke, da bi me ucenjivali“.

- Moj odgovor je bio uvek samo jedan. Neću da se dodvoravam nikome, neću da plaćam reket. Jeste li čuli mog Danila da plače i kuka, da pita zašto mi ovo radite? Ili mog brata? Kada se sve to vidi, ja nisam želeo da plaćam reket belosvetskim ubicama. Ja znam kako ću da skončam, kao svi u Srbiji koji su nešto uradili, i nemam nikakav strah. Ja sam najslabiji od Vučića. Meni nekada možete da vidite suzu u oku, ostalima iz moje familije ne. Ja vam kažem, vi koji pravite ćevape od ljudi, sve ću bando jedna kriminalna da vas pohapsim. Srbija će da bude slobodna zemlja i Srbija će da ide napred!

- Tri dana pre toga su pustili neku lažnu sliku Danila i nastavili su sa lažima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Biljana M

15.05.2021. 10:29

Deca ne smeju da se koriste u političke svrhe. Serija napada na sina predsednika države je za svaku osudu. Danas je Danilo Vucic na meti, a sutra to moze biti i neko drugo dete.

Sandra

15.05.2021. 10:31

Zaista je strasno, sto je Danilo Vučić meta opozicije već mesecima, što ga ni krivog ni dužnog dovode u vezu sa najozloglašenijom kriminalnom bandom samo da bi napakostili njegovom ocu, predsedniku Vucicu.

Ana

15.05.2021. 11:02

Najgorim i najtezim lazima su se sluzili misleci da na taj nicin mogu da oslabe Aleksandra Vucica,naprotiv postao je samo jaci sa jos vecom podrskom naroda.