ULOŽILI SU STOTINE MILIONA DA ME SMENE: Vučić objavio ekskluzivne podatke, pojedinci dobili i 200.000 dolara

Novosti online

14. 05. 2021. u 22:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji "Prva tema". On je, između ostalog, govorio o tome da je mnogo novca uloženo u njegovu smenu.

УЛОЖИЛИ СУ СТОТИНЕ МИЛИОНА ДА МЕ СМЕНЕ: Вучић објавио ексклузивне податке, појединци добили и 200.000 долара

Foto: Printskrin

- Mnogi tajkuni su uložili stotine miliona evra da me smene. U medije, u razne političare... Nisam ni sanjao da je to moguće - rekao je Vučić večeras.

Predsednik se osvrnuo i na određenog navijačkog analitičara koji je uzeo ogroman novac iz Američke ambasade i koji je govorio da neće živ sići sa vlasti ako se ne odrekne Rusije i Kine.

- Mediji su objavili da je on dobio 200 000 dolara od Američke ambasade - rekao je predsednik o navodnom sportskom analitičaru koji govori protiv njega. 

- Ja ovo govorim zato što znam šta je bilo, šta mi se spremalo i šta mi se sprema. radili smo vredno, marljivo i dobro. Podigli smo Srbiju iz pepela. Srbiju u kojoj su sve fabrike bile pokradene. Uspeli smo da dobijemo vest od MMF-a da će Srbija najbrže da raste sledeće godine. Mi, grašani Srbije. I to samo zato što smo voleli svoju zemlju. Ja sam ponosan što sam se borio za svoju zemlju, i koliko god mi je vremena ostalo, ja ću to nastaviti da radim. Sačuvao sam i Kosovo i Metohiju i Srbiju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!