PREDSEDNIK POSLAO JAKU PORUKU: Mir je naš najveći interes!

Novosti online

19. 04. 2021. u 22:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na "Face TV" kod novinara Senada Hadžifejzovića. Na kraju gostovanja predsednik je istakao da je najveći interes Srbije mir i da neće dozvoliti ponižavanje i ugrožavanje Srba, ali ni Bošnjaka i pripadnika svih drugih naroda.

ПРЕДСЕДНИК ПОСЛАО ЈАКУ ПОРУКУ: Мир је наш највећи интерес!

Foto: Printskrin

- Pod jedan prezirem ljude koji bi počinili zločine. Pod dva, ono što je veoma važno je da je mir najveći interes Srbije. Pod tri, Srbiju toliko volim i za nju živim i za nju se borim, da mi ne pada na pamet da njene interese ugrozim, a ne pada mi na pamet da ugrozim ni interese drugih naroda. Ono što je za mene važno je da isto tako Srbija traži poštovanje i da ne bude unižavana od Evrope i sveta i drugih iz regiona. Kao što neću da dozvolim da Srbija bude ponižavana, tako ću uvek dati sve od sebe da niko ne unizi Bošnjake, ni pripadnike svih drugih naroda. A o svemu tome govoriće rezultati - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (38)

Drina

19.04.2021. 23:16

Srbija više od svega želi mir. Ne pada nam na pamet da ikoga napadamo jer nam je rata dosta. Našu Vojsku jačamo samo zato što je prethodna vlast razorila.

Ivana

19.04.2021. 23:21

Predsednik Vučić je svim šefovima državama u regionu poslao snažnu poruku da Srbija i BiH moraju da se razvijaju, BiH ima resurse i tu je Srbija zaista videla veliku šansu. Srbija želi da ekonomski osnaži sve države regionu.

Maja

19.04.2021. 23:27

Srbija se zalaže za mir i stabilnost u zemlji i regionu. Srbija poštuje i pomaže državama u regionu i očekuje da bude poštovana sa njihove strane i želi da jača svoje odnose sa susedima.

Vasa

20.04.2021. 00:21

Одлична емисија, новинар је коректан и профи, одговори су били на месту. Надам се да ће коначно људи из БиХ да схвате да треба да искористе прилику која им се пружа да живе у миру и слози са грађанима Србије. Оно што није речено, а може да се закључи је да ми Срби Православци сматрамо да су Муслимани (Бошњаци) наш народ. Па браћо наша, хајде да направимо нешто добро за свог живота да нам деца буду срећнија.

Biljana M

20.04.2021. 07:32

Malo je zemalja i malo naroda kao sto je Srbija i srpski narod koji znaju koliko vredi mir. Zbog svega sto smo u proslosti proziveli, ocuvanje mira nam je jedan od prioriteta.

prellee

20.04.2021. 11:56

..."Nemojte da kukate, počnite da radite. Ako radite živećete bolje", poručio je....Kako je Vučić ovo dobro rekao za Bošnjake. Oni su dobili državu na prevaru i nikako da shvate da moraju raditi. Oni očekuju da neko drugi za njih nešto ODRADI jer su oni tobože zadužili cijeli svijet. Juče čujem zbog non pejpera, zadužili Sloveniju, malte ne oni je izgradili, sad zadužili Srbiju, pa Hrvatsku, samo priča bez osnova i život u nebesima a ne na zemlji. Nezrelo, jadno i veoma velika mržnje prema susjedima. Nikako da shvate da moraju raditi i snositi posljedice svoga rukovodstva. Njihovo političko rukovodstvo davne 92. godine ih je povelo na put , na kojem su sada, NA PUTU JAČANJA NJIHOVOG VJERSKOG INDENTITETA, priznali oni to ili ne. Nema više priče Dejton ovo ili ono, Srbi su Srbi ili pravoslavci, Srbi hoće da se otcijepe, nema te jalove i šuplje priče. Ima samo kolika je nezaposlenost, kolike su plate i penzije, koliko je otvoreno preduzeča, živi li se bolje ili slabije.Raditi treba a manje mrziti...