DAČIĆ SAOPŠTIO MARIĆU: Tukla me policija, u džipovima su sedeli neki maskirani ljudi

Novosti online

12. 04. 2021. u 22:10

Predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da je za vreme hapšenja bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića dobio batine od policije.

ДАЧИЋ САОПШТИО МАРИЋУ: Тукла ме полиција, у џиповима су седели неки маскирани људи

Foto: Printskrin TV Hepi

- To je bilo prvo veče, kada je krenula ta akcija. Tada niko nije znao da li je hapšenje ili je neka proba. U džipovima su sedeli neki maskirani ljudi. Vi ne znate ko su oni, da li su policijaci ili ne. - rekao je Dačić.

Foto: Printskrin TV Hepi

Pričalo se i o navodnoj mafiji u džipovima.

- Ja sam tada bio sa suprugom. Moj Luka je imao godinu dana. Supruga je došla zajedno sa mnom, nije htela da ostane kući. Bili smo ispred. Ovi što su sedeli u džipovima su izašli i krenuli da se probijaju pendrecima i cokulama. Oni su bili brutalni prema narodu - naveo je Dačić.

Foto: Printskrin TV Hepi

On je istakao da je policija htela da pokaže narodu da mu je bolje da ne izlazi.

- Objavljeno je lažna vest da je uhapšen, pa je onda on izašao da da izjavu - rekao je Dačić.

Mnogi su posle petog oktobra napustili SPS Slobodana Miloševića.

- Ja sam se borio. Nisam se predao. Gadio sam se onih koji su napustili partiju. Svima je bilo dobro do četvrtog oktobra, imali su sve privilegije, a onda su se setili petog i šestog oktobra da im Slobodan Milošević ne valja. Ja sam onda jurio posle toga da nastupam, ali tada nije ni moglo da se nastupa - tvrdi Dačić.

Foto: Printskrin TV Hepi

(Happytv.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu