ČANAK UŠAO U STUDIO I OSTAVIO SVE U ČUDU: Svi su primetili jednu stvar, evo šta je u pitanju

Novosti online

10. 04. 2021. u 22:20

NENAD Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, pohvalio se novom kilažom. Otkrio je da je smršao čak 35 kilograma i to - iz inata.

ЧАНАК УШАО У СТУДИО И ОСТАВИО СВЕ У ЧУДУ: Сви су приметили једну ствар, ево шта је у питању

Foto: Hepi TV printskrin

- Pa, iz inata njima sa kojima kad god krenem u neki razgovor o političkim temama ili nečem takvom, kada ostanu bez argumenata pa kažu, a ti si debeo! Onda sam ja rekao, ali ja mogu da smršam, a vi ne možete da se opametite - rekao je Nenad Čanak.

Foto: Printscreen

Nastavio je u svom maniru da je on ispunio reč, a da se drugi nisu opametili.

- Tu je ceo zaplet. To će mi pomoći u politici, pažljivije slušaju oku prijatne ljude kao što ste vi - poručio je lider LSV.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!