PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTNOJ NOTI HRVATSKE: "Naročita histerija zbog Dare iz Jasenovca, na svakih pola sata štancaju tekstove"

Novosti online

13. 03. 2021. u 21:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras se obratio javnosti iz prestonice Bahreina, gde se nalazi u višednevnoj poseti toj zalivskoj kraljevini.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О ПРОТЕСТНОЈ НОТИ ХРВАТСКЕ: Нарочита хистерија због Даре из Јасеновца, на сваких пола сата штанцају текстове

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Govoreći o protestnoj noti Srbije, Vučić je rekao da njemu hrvatski mediji prete svaki dan. Ponovio je da osuđuje sve pretnje, a da pretnje nije upućivalo lice srpske nacionalnosti.

- Na svakih pola sata štancaju tekstove protiv mene u Hrvatskoj. Naročita histerija je bila povodom filma Dara iz Jasenovca - rekao je Vučić.

Vučić kaže da Hrvatska nije ni pitala Srbiju da li je preduzela mere protiv lica koje je navodno uputilo pretnje, već je odmah poslala protestnu notu.

- Možete da otvorite 100 kuća Bana Jelačića, da im sve puteve asfaltirate, da uradite dom kulture i uvek će biti iste reakcije - rekao je Vučić, ali dodao da je obaveza Srbije da brine o Hrvatima koji su njeni državljani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!