VUČIĆ O PRIVOĐENJU KOKEZE: Ključno pitanje za njega je bilo "Da li je učestvovao u planiranju moje likvidacije" - odbio je poligraf!

Novosti online

28. 02. 2021. u 23:25

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je večeras, posle dočeka ruskih vakcina, na pitanja novinara

ВУЧИЋ О ПРИВОЂЕЊУ КОКЕЗЕ: Кључно питање за њега је било Да ли је учествовао у планирању моје ликвидације - одбио је полиграф!

Foto: Printskrin

Jedno od pitanja je bilo i da prokomentariše današnje privođenje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

- Dobio sam sve neophodne informacije. ne bih da se izjašnjavam na bilo koji načiun osim, da ne razumem zašto čovek u kojeg sam imao poverenja odbija poligraf, posebno zato što mu je rečeno da samo sa jednim može da ide Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u planiranju moje likvidacije on je odbio. To je vrlo čudno.

- Ja tog čoveka dugo poznajem i ne mogu u to da verujem. Čim neko ne ide na poligraf, meni je to čudno. Ni njemu, ni svima njima nisam ni na senku zgazio - rekao je Vučić.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)