VULIN O NOVIM UDARIMA NA PORODICU PREDSEDNIKA: "Samo ološ napada sina jer ne može da pobedi oca"

Novosti online

27. 02. 2021. u 10:46

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je danas reagovao zbog novih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

ВУЛИН О НОВИМ УДАРИМА НА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА: Само олош напада сина јер не може да победи оца

Foto: Tanjug

- Ako ćemo suditi o ljudima po licima sa kojima su se slikali kada su imali dvadesetak godina, ja bih imao veći problem da objasnim svoje fotografije. Slikao sam se i sa Đinđićem, i sa Đilasom, a imam negde slike i sa Vukom Jeremićem i Boškom Obradovićem, slikao sam se sa vlasnicima svih kafana i klubova u kojima sam bio, a ima me i na utakmicama i sa navijačima - rekao je Vulin, pa dodao:

- Nije pitanje sa kime se slikao Danilo Vučić, već da li je Danilo Vučić ikada prekršio zakon i da li je fotografija sa njim bilo kada, bilo koga zaštitila. U Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić nema zaštićenih, zakon je isti za sve. I kada ocu ne možete da zamerite, jer poštuje zakon, napadnete sina zato što ima fotogratiju sa nekim ko je godinama posle njenog nastanka priveden. Samo ološ napada sina jer ne može da pobedi oca - izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)