"NISAM HTEO DA VERUJEM U STVARI KOJE SU MI GOVORILI": Predsednik o prisluškivanju i saradnicima - Stefanović ima moje poverenje

Tanjug

14. 02. 2021. u 23:32

NEBOJŠA Stefanović je uradio je mnogo važnih stvari i ima moje poverenje za sadašnji rad u Ministarstvu odbrane.

НИСАМ ХТЕО ДА ВЕРУЈЕМ У СТВАРИ КОЈЕ СУ МИ ГОВОРИЛИ: Председник о прислушкивању и сарадницима - Стефановић има моје поверење

Foto: Tanjug

Ovo je rekao večeras za Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić i naveo da je manje pažnje pridavao upozorenju o prisluškivanju.

Upitan kako procenjuje rad policije u vreme madanata Nebojše Stefanovića, Vučić je rekao da je Stefanović pametan, vredan, mlad čovek.

- Da li je bilo grešaka, nema sumnje. Je l ima neko od nas koji nije grešio - naveo je Vučić.

Vučić u vezi sa aferom prisluškivanja rekao da se suviše bavio i zdravstvom i bolnicama i vakcinama i KiM, ekonomskim rastom i svim drugim stvarima, a manje pažnje pridavao na upozorenja ljudi.

- Nisam hteo da verujem u stvari koje su mi govorili - rekao je Vučić.

U emisiji su prikazani i snimci razgovora pripadnika kriminalnog klana Veljka Belivuka, a Vučić je prokomentarisao da veliki broj kriminalaca ne može da ulazi u Srbiju, ali da oni imaju u Srbiji podružnice jednako opake i njihove pripadnike ne možete da proterate kao državljane Srbije.

- Ako nemate dokaze, šta ćete da mu kažete "ne možeš da živiš u Srbiji" - naveo je Vučić i dodao da postoji spisak od 1.000 kriminalac koji ne mogu da uđu u Srbiju, ali da postoje hiljade i hiljade kriminalaca koji su naši državljani.

On je rekao da nadležni prate i snabdevače droge kako bi bili uhapšeni što pre, ali da su potrebni dokazi što, dodaje, nije jednostavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu